Mini Cabrio şi Crossman - poze spion

Mini Cabrio nu este o noutate, ajungând la a doua generaţie, în schimb Mini Crossman i-a făcut pe puriştii mărcii să îşi facă cruci şi să scuipe în sân la ideea unui Mini cu tracţiune integrală. Vă prezentăm pozele spion cu cele două modele aşteptate cu ardoare.

Mini Cabrio şi Crossman - poze spion Mini Cabrio şi Crossman - poze spion
Vestea că Mini va lansa un model cu valenţe de crossover a făcut multă vâlvă la vremea ei, agitând apele între pasionaţi. Timpul a trecut, canalele media au vehiculat tot felul de interpretări a ceea ce ar putea însemna un MINI SUV. Constructorul a păstrat bine secretul legat de acest nou model, atipic pentru istoria şi imaginea MINI. Spionii au pus însă obiectivele pe acest model şi l-au surprins "bine costumat", dar îndeajuns cât să ne facem o idee despre viitorul Crossman.

Pozele spion ilustrează un model cu aceeaşi siluetă de Clubman, cel mai probabil Crossman fiind o evoluţie a acestuia. Acesta pare, însă, mai înalt şi mai robust, decât primul Mini cu patru uşi din istorie. De fapt prin această nouă lansare, MINI încearcă să îşi "masculinizeze" gama oferind produse cu ceva mai mult testosteron şi tracţiune integrală permanentă.

Celălalt model se află la polul opus, varianta Cabrio fiind preferata publicului feminin. Fiind un model derivat din noua generaţie MINI Cooper, acesta nu este la fel de bine protejat de ochii curioşilor, având parte de o camuflare mai discretă. Cu un acoperiş textil pentru a favoriza repartizarea chibzuită a spaţiului, modelul nu aduce nimic revoluţionar în gamă, păstrând liniile vechiului Cabrio, dar adaptate la noua imagine MINI. Modelul va apărea pe străzi odată cu deschiderea sezonului estival, deci doritorii nu mai au mult de aşteptat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.