Mini Clubman

Noul model a fost fotografiat în cadrul unui eveniment de prezentare destinat PR-irilor Mini din întreaga lume.

Mini Clubman Mini Clubman

În weekendul următor va avea loc cea mai mare întâlnire a fanilor Mini, unde posesori de maşini noi sau vechi, modificate sau stock se vor distra pe circuitul olandez de la Zandvoort. Ultima ediţie a avut loc în 2005 şi s-a ţinut la Misano, Italia unde 6000 de fani din peste 40 de ţări au luat parte.

Managementul Mini a decis să profite de acest eveniment şi să invite reprezentanţi ai dealerilor din toată lumea pentru a le prezenta noul Mini Clubman. Din fericire un reprezentat al WorldCarfans a reuşit sa realizeze şi poze cu acesta. Lansarea oficiala a primelor informaţii şi poze va avea loc luna viitoare, pentru ca debutul public să fie făcut în septembrie la Frankfurt  iar vânzările să înceapă din noiembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.