Mini Clubman - fără camuflaj!

Se pare că da, din moment ce bavarezii îl au pregătit pentru Frankfurt. Recent, modelul a fost prezentat la o reuniune a PR-ilor din întreaga lume, printre care şi un jurnalist...

Mini Clubman - fără camuflaj! Mini Clubman - fără camuflaj!
Jurnalistul respectiv avea un aparat foarte bun, după cum se vede din pozele postate de worldcarfans.com, făcute clar de la mare depărtare. Maşinile de pe pista Zandvoort, Danemarca (locul unde, de altfel, se va desfăşura weekendul următor cea mai mare întâlnire a fanilor Mini), mai aveau camuflate porţiuni ale caroseriei, însă nu suficiente.

Astfel, este foarte uşor să îţi faci o idee despre ceea ce va oferi noul Mini Clubman: un ampatament mai lung, deci mai mult spaţiu pentru locurile din spate şi un portbagaj mai încăpător, două uşi simetrice în loc de hayon (să vedem dacă în realitate vor arăta mai bine decât pe Logan MCV...), ba chiar şi fanta de pe capotă, specifică versiunii Cooper S. Mai multe detalii despre noul model cu ocazia lansării site-ului dedicat, în luna iulie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.