Mini Clubman ricşă

Pe străzile din Beijing au apărut un nou tip de ricşe. Cele cu jumătate de Mini. Şi contrat aşteptărilor, nu sunt contrafăcute.

Mini Clubman ricşă Mini Clubman ricşă

Chinezul nu pare foarte solidEi bine, nu, nu sunt nişte modele copiate de chinezi şi transformate în celebrele mijloace de transport asiatice. Ci fac parte din noua strategie de promovare a mărcii britanice în China.

Astfel, partea din spate a maşinii a venit direct din Germania şi a fost prelucrată în Hong-Kong apoi trimisă la timp în China pentru a fi prezentă pe şoselele din Beijing odată cu Olimpiada. Ne întrebăm totuşi dacă nu este foarte greu pentru chinezul de la pedale să tragă după el jumătate de caroserie. Mai interesant este cum opreşte el în sigurantă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.