Mini Clubvan Concept, primele imagini oficiale

Britanicii prezintă fotografiile conceptului care prefigurează primul model utilitar MINI, ce va debuta la Salonul Auto Geneva 2012.

Mini Clubvan Concept, primele imagini oficiale Mini Clubvan Concept, primele imagini oficiale

Zvonurile cu privire la un Mini Cargo au încetat, devenind certitudine. Britanicii vor aduce la Salonul Auto Geneva primul model utilitar al companiei, sub forma conceptului Clubvan. Maşina este construită pe baza combi-ului Clubman, dar beneficiază de toate conversiile necesare unei exploatări comerciale corespunzătoare.

Prima diferenţă, vizibilă de la exterior, este înlocuirea suprafeţei vitrate din spate cu policarbonat mat. La interior, bancheta din spate a fost eliminată, pentru ca spaţiul util să fie demn de o adevărată utilitară, iar cei doi pasageri sunt protejaţi de un grilaj din oţel inoxidabil.

Deocamdată, este evident modul în care Mini tatonează terenul, prezentând un concept aparent utilizabil în viaţa de zi cu zi. Rămâne însă de văzut cât de repede va ajunge Clubvan în producţia de serie, dar mai ales cât de competitiv va reuşi să fie, ca preţ, faţă de concurenţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.