Mini Cooper S vs Chevrolet Tahoe

Există mitul că un SUV este aproape indestructibil în confruntările cu alte maşini pe stradă. Iată că acest mit, şi un Chevy Tahoe totodată, sunt spulberate de un Mini Cooper voinic..

Mini Cooper S vs Chevrolet Tahoe Mini Cooper S vs Chevrolet Tahoe

MINI nu foarte sifonatAcest MINI Cooper S este un fel de David pe patru roţi, care a reuşit cu o singură lovitură să îl doboare pe Chevrolet Tahoe - Goliath. La fel ca şi în confruntarea bibilcă, MINI-ul a profitat de talia mai mică şi a acţionat ca o trambulină pentru SUV-ul intrat pe roşu în intersecţie.

Ce a ieşit puteţi observa în aceste imagini, Tahoe doborât şi MINI, nu foarte şifonat pentru confruntarea prin care a trecut. Vinovată pentru accident este şoferiţa SUV-ului care a ignorat semnalele luminoase. Din fericire a scăpat teafără şi SUV-ul său era asigurat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.