MINI Disco: Dacă nu vine MINI la discotecă, vine discoteca la MINI. UPDATE

Un DJ care mixează în dreapta, un disco ball şi un set de lumini suplimentare au condimentat un model MINI Cooper S şi l-au transformat într-o mini-discotecă stilată, extrem de rapidă.

MINI Disco: Dacă nu vine MINI la discotecă, vine discoteca la MINI. UPDATE MINI Disco: Dacă nu vine MINI la discotecă, vine discoteca la MINI. UPDATE

Am trăit cu toţii momentul în care ne-am deplasat cu taxiul la discotecă, transportaţi de persoane mai mult sau mai puţin plăcute. MINI nu a făcut compromisuri şi a transportat participanţii la proiectul #MINIDisco într-o atmosferă de distracţie, înainte de a ajunge la petrecerea sau în clubul ales.

Mai exact, într-o mini-discotecă mobilă, care a cutreierat vineri în lung şi-n lat străzile din Bucureşti, încă de la lăsatul serii. Aşa că dacă vi s-a părut că auziţi muzică dată tare acompaniată de luminile unui disco ball şi de un DJ extrem de activ pe scaunul din dreapta, aflaţi că de fapt nu vi s-a părut.

Totul a continuat sâmbătă, când pe fundalul acaparat de muzica grupului de absolvenţi DJ Bootcamp, membrii echipei de baschet Steaua Bucureşti au pus la încercare spaţiul interior pe care îl oferă noul MINI Cooper S.

Trecătorii au putut şi ei să testeze habitaclul, în timp ce Faibo X (îl găsiţi pe Facebook şi pe SoundCloud) i-a delectat cu mix-urile sale. La piece de resistance a fost acţiunea de luni, desfăşurată pe circuitul AMC Kart, unde mânuiţi cu iscusinţă de pilotul BMW Claudiu David, cei 192 CP din dotarea lui MINIDisco le-au oferit senzaţii tari şi bătăi de cap la propriu membrilor trupei Robin and the Backstabbers.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.