MINI, eroul din videoclip-ul Activ

MINI îşi delcară statutul de maşină activă prin asocierea de imagine cu trupa Activ, materializată în videoclipul „Under My Skin” de pe albumul „Everyday”.

Scenariul clipului este o poveste plină de acţiune în care Oana, o hoaţă profesionistă de diamante reuşeşte să scape de incoruptibilii poliţişti Avi şi Rudi, după o urmărire ca în filme. În prim plan sunt MINI Clubman Cooper S, maşina „băieţilor buni”, şi MINI Cabrio, „the gateaway car”.

MINI Clubman Cooper S, propulsat de un motor de 1,6 litri şi 175 CP, de culoare Light Blue Metallic cu Racing Stripes argintii pe capotă, cu design-ul unic având uşa suplimentară asimetrică de pe partea dreaptă (Clubdoor) şi uşile spate cu “split-door design”, s-a dovedit maşina perfectă pentru Rudi şi Avi. Elegantul MINI One Cabrio de culoare Chili Red şi soft-top negru a fost alegerea Oanei.

“Am ales MINI pentru ca înseamnă maşini dinamice, active care se identifică perfect cu imaginea formaţiei noastre….” explică Rudi, membru al formaţiei Activ.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.