Mini îmbrăcat în piele

Goana după materiale naturale care să "îmbrace" maşina a născut o idee mai puţin obişnuită: un Mini acoperit în întregime cu piele de vacă!

Mini îmbrăcat în piele Mini îmbrăcat în piele
Directorul de comunicaţii de la Mini Elveţia, Claudine Hatebur de Calderón , a avut o idee năstruşnică: să "tapiţeze" caroseria unui Mini cu piele de vacă, evident naturală, că doar acesta este trendul în privinţa materialelor unei maşini. Numele care i-a fost atribuit acestui bizar "tuning" este "The Pet Mini".

Bisazza, o companie italiană de design, a luat în primire proiectul şi a acoperit întrega suprafaţă al lui Mini cu cinci bucăţi de piele. Autorul acestei "opere de artă" susţine că partea cea mai dificilă a fost să modeleze pielea după formele şi unghiurile maşinii. Nu ştim dacă a fost modificat şi claxonul, pentru ca ciudata maşină să se integreze perfect în peisajul elveţian, însă evacuările cu siguranţă nu seamănă cu un uger...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.