MINI John Cooper Works Coupe Endurance la Nurburgring 24 de ore

Maşina de curse MINI John Cooper Works Coupe Endurance îşi va face debutul mondial cu ocazia cursei de 24 de ore de pe celebrul circuit Nurburgring.

Noua maşină de curse MINI John Cooper Works Coupe Endurance îşi va face debutul mondial cu ocazia cursei de 24 de ore de la Nurburgring. Maşina prefigurează versiunea de serie a coupe-ulul MINI, maşină care va fi lansată în cursul acestei toamne.

Motorul versiunii de curse MINI John Cooper Works Coupe Endurance este o derivaţie modificată a propulsorului de pe MINI John Cooper Works. Astfel, unitatea de 1,6 litri dezvoltă o putere de 250 CPşi în plus este dotat şi cu o funcţie Overboost, lucru care ridică valoare cuplului maxim la 330 Nm. Viteza maximă este de peste 240 km/h.

Sentimentul de kart este dus la un alt nivel datorită suspensie race, fapt care-i dă pilotului posibilitatea de a primi feedback direct de la suprafaţa de rulare, au declarat oficiali MINI. Maşina mai este echipată cu "Race ABS" şi un sistem DSC special modificat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.