MINI John Cooper Works GP este cel mai puternic MINI de serie din istorie. Va fi produs într-o serie limitată de 3.000 de unităţi

Cel mai rapid MINI din istoria mărcii noastre - care acum numără 60 de ani - este o expresie a pasiunii pure pentru curse", declară Thomas Giuliani, vicepreşedinte de produs şi lansare.

MINI John Cooper Works GP este cel mai puternic MINI de serie din istorie. Va fi produs într-o serie limitată de 3.000 de unităţi MINI John Cooper Works GP este cel mai puternic MINI de serie din istorie. Va fi produs într-o serie limitată de 3.000 de unităţi

Anul viitor, noul MINI John Cooper Works GP promite să fie cel mai puternic şi mai rapid model de serie al mărcii din istorie. Noua ediţie este propulsată de un motor cu patru cilindri, cu o putere de peste 220 kW/300 CP, ce dispune de tehnologie MINI TwinPower Turbo. Lansarea sa pe piaţă va impune decizii rapide: noul MINI John Cooper Works GP va fi produs într-o serie limitată de doar 3.000 de unităţi. 

Dezvoltarea producţiei de serie pentru noul MINI John Cooper Works GP intră acum într-o fază importantă – cu programul de teste pe circuit pe parcursul lunilor următoare. Bazându-se pe competenţa John Cooper Works cu o vastă tradiţie, suspensia dezvoltată special pentru acest model va fi adaptată precis la puterea foarte mare a noului motor. Proprietăţile aerodinamice definite cu rigurozitate şi masa optimizată completează tehnologia de propulsie şi suspensie pentru a crea un pachet complet dedicat perfromanţelor sportive. 

Noul MINI John Cooper Works GP construieşte pe o tradiţie puternică în motorsport dar şi al acestor modele. Prima generaţie MINI John Cooper Works GP a debutat în 2012. într-o serie limitată de 2.000 de unităţi, aşa cum a fost şi MINI Cooper S cu kit John Cooper Works GP, care a apărut în 2006. De atunci, ambele modele au devenit piese de colecţie foarte râvnite.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.