Mini John Cooper Works în România

Mini John Cooper Works, versiunea tuning de casă a mărcii britanice, va putea fi cumpărată şi în România, atât în versiunea cu trei uşi, cât şi în cea lungă, Clubman.

Versiunile John Cooper Works ale lui Mini Cooper S şi Mini Clubman au fost lansate cu ocazia Salonului Auto Geneva 2008, iar acum au ajuns şi în România. Astfel, Mini John Cooper Works are un preţ de pornire de 24.280 euro (fără TVA), iar Mini John Cooper Works Clubman începe de la 25.980 euro (fără TVA). John Cooper Works înseamnă o creştere a puterii motorului turbo de 1,6 litri de la 175 CP la 210 CP, un demaraj de 6,5 secunde până la 100 km/h, precum şi tuşe exclusiviste ale interiorului şi exteriorului maşinilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.