Mini-McLaren - T.25

Când auziţi Mini-McLaren vă gândiţi la un supercar de dimensiuni mai mici, gata să se ia la trântă cu alţi bolizi de sute de cai. Ei bine, nu.

Mini-McLaren - T.25 Mini-McLaren - T.25

Chiar vorbim despre o maşină mini. Un concurent pentru Smart. Omul responsabil pentru hypercarul McLaren F1, Gordon Murray, are acum un nou proiect, care poartă momentan numele de cod T.25. Acesta se află la jumătatea stadiului de dezvoltare, primele detalii pe care le avem rezumându-se în mare parte la schiţele puse la dispoziţia presei.

Noul model nu se rezumă doar la un design compact şi o greutate redusă, dar promite să aducă soluţii pentru reducere aglomeraţiei, problema parcărilor şi diminuarea emisiilor de CO2. Gordon Murray Design este acum în negocieri cu mai multe companii în vederea vânzării proiectului pentru introducerea sa în producţia de serie. Atenţie Smart!


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.