MINI mini

MINI ar putea produce în viitorul apropiat un autovehicul mai mic decât actuala generaţie One, unul care să se apropie mai mult de originalul model care a dus la apariţia mărcii.

MINI mini MINI mini
Ce poate fi mai mic decât un MINI? Răspunsul l-ar putea avea cei de la BMW, care se pare că au început dezvoltarea unui model şi mai mic ce va intra în gamă începând cu 2011 sau 2012. Producătorul bavarez are nevoie de o maşina ultra mică pentru a îmbunătăţi performanţele companiei în ceea ce priveşte emisiile de CO2, dar care în nici un caz nu ar putea fi compatibilă cu imaginea sportivă tipică BMW.

De aceea noul model va fi introdus în gama MINI, acolo unde la dimensiuni se va asemăna mai mult cu originalul MINI dezvoltat de Sir Alex Issigonis pe un şerveţel de hârtie. Oferta MINI s-a mărit de curând cu un nou model, Clubman, în timp ce noua generaţie One abia lansată a crescut iar în dimensiuni, fiind mult mai mare comparată cu primul model al mărcii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.