Mini Paceman primeşte o ediţie specială semnată de Gheorghe Hagi

Automobile Bavaria, cel mai mare dealer de BMW şi Mini din România, a anunţat lansarea unei ediţii speciale Mini Paceman care poartă semnătura fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi.

Mini Paceman primeşte o ediţie specială semnată de Gheorghe Hagi Mini Paceman primeşte o ediţie specială semnată de Gheorghe Hagi

Dacă îţi place Mini Paceman şi Gheorghe Hagi, atunci ai noroc, fiindcă Automobile Bavaria, cea mai mare reţea de dealeri BMW şi Mini din România, tocmai a lansat o ediţie specială a modelului britanic care poartă semnătura fotbalistului.

Mini Paceman Gheorghe Hagi Edition are o plachetă cu semnătura fostului căpitan al echipei naţionale de fotbal şi numărul zece inscripţionat pe portiere, în vreme ce culoarea aleasă pentru exterior se numeşte albastru Starlight.

Iniţial, clienţii vor putea comanda unul dintre cele exemplare disponibile, după care ediţie specială va putea fi comandată ca un pachet de opţiuni suplimentare pentru Mini Paceman care include transmisie automată Steptronic, instalaţie de spălare încălzită a parbrizului, acoperiş şi oglinzi în culoaera albă, geamuri spate fumurii, scaune faţă încălzite, sistem de navigaţie, jante din aliaj de 18 inci, volan îmbrăcat în piele şi faruri xenon.

Primul Mini Paceman Gheorghe Hagi Edition va face parte din flota Academiei de fotbal Gheorghe Hagi. Maşina respectivă este în variantă Cooper S, cu motor pe benzină care dezvoltă 184 CP şi suspensie sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.