MINI prezintă Chrome Line Edition Deluxe, pe principiul „să fie CROM!”

MINI confirmă direcţia pe care a abordat-o acum nici două luni în urmă, prezentând în premieră o versiune full-crom a binecunoscutului hatchback. Ediţia specială este dedicată fanilor ornamentelor cromate şi a opţionalelor incredibil de scumpe.

MINI prezintă Chrome Line Edition Deluxe, pe principiul „să fie CROM!” MINI prezintă Chrome Line Edition Deluxe, pe principiul „să fie CROM!”

În februarie, MINI anunţa că va renunţa la MINI Roadster şi MINI Coupé (alături de MINI Paceman). Acum, producătorul britanic indică în mod clar direcţia în care se îndreaptă MINI: formă şi valoare. 

„A trecut era formelor fără fond. E timpul să ne arătăm adevăratele valori, şi trebuie să o facem cât mai făţiş. Clienţii vor acum asta, rezultatele focus grupurilor arată că, cu cât este mai scumpă opţionala - şi mai vizibilă - cu atât este mai mare satisfacţia clientului” a declarat un sus-pus angajat MINI onest, mulţumit de salariul primit în cadrul firmei, în cadrul departamentului „Opţionale incredibil de scumpe”.

MINI, unul dintre puţinii producători ale cărui modele îşi pot dubla preţul în cazul bifării tuturor opţionalelor, a făcut un decisiv pas înainte, prin prezentarea lui Chrome Line Edition Deluxe, o maşină al cărei exterior este acoperit în totalitate de crom. Cu toate că preţul nu a fost făcut public deocamdată, sursele de interior menţionează că „indiferent de motorizarea aleasă, indiferent câte opţionale bifează un client, preţul modelului (non-crom) nu va putea atinge nici jumătatea din cât valorează un model Chrome Line Edition Deluxe”.

Opţiunea va fi disponibilă doar în cursul zilei de astăzi, 1 aprilie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.