MINI prezintă Chrome Line Edition Deluxe, pe principiul „să fie CROM!”

Autor: Andrei Ştirbu 01 apr. 2015 Știri auto

În februarie, MINI anunţa că va renunţa la MINI Roadster şi MINI Coupé (alături de MINI Paceman). Acum, producătorul britanic indică în mod clar direcţia în care se îndreaptă MINI: formă şi valoare. 

„A trecut era formelor fără fond. E timpul să ne arătăm adevăratele valori, şi trebuie să o facem cât mai făţiş. Clienţii vor acum asta, rezultatele focus grupurilor arată că, cu cât este mai scumpă opţionala – şi mai vizibilă – cu atât este mai mare satisfacţia clientului” a declarat un sus-pus angajat MINI onest, mulţumit de salariul primit în cadrul firmei, în cadrul departamentului „Opţionale incredibil de scumpe”.

MINI, unul dintre puţinii producători ale cărui modele îşi pot dubla preţul în cazul bifării tuturor opţionalelor, a făcut un decisiv pas înainte, prin prezentarea lui Chrome Line Edition Deluxe, o maşină al cărei exterior este acoperit în totalitate de crom. Cu toate că preţul nu a fost făcut public deocamdată, sursele de interior menţionează că „indiferent de motorizarea aleasă, indiferent câte opţionale bifează un client, preţul modelului (non-crom) nu va putea atinge nici jumătatea din cât valorează un model Chrome Line Edition Deluxe”.

Opţiunea va fi disponibilă doar în cursul zilei de astăzi, 1 aprilie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide