"MINI Ranch The Other Ranch"

MINI Ranch The Other Ranch”, o replică a Cadillac Ranch de pe renumitul Road 66 în Amarillo, Texas, devine centrul de atracţie în Bruxelles, plasat pe Boulevard du Centenaire, între Atomium şi Palais du Heysel.

"MINI Ranch The Other Ranch" "MINI Ranch The Other Ranch"
Complexul „MINI Ranch, The Other Ranch” se întinde pe o lungime de 14,5 metri şi o lăţime de 4 metri şi prezintă patru modele MINI Clubman care sunt „plantate” în pământ. Pentru amplasarea celor patru modele MINI, cântărind fiecare 950 kg,s-au folosit suporţi metalici de 300 kg. Cu o masă totală de 5 tone, întreg complexul a fost montat în două zile.

“MINI Ranch, the Other Ranch evidenţiază caracterul nonconformist şi vitalitatea mărcii. Alegerea Boulevard du Centenaire în apropierea Atomium nu este întâmplătoare, MINI contribuind la restaurarea celui mai celebru monument belgian Citzscape, explică Philip Eeckels, marketing manager MINI Belux.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.