MINI Rolls-Royce prezentat la Salonul Auto de la Shanghai

MINI va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai un Cooper S exclusiv pregătit în colaborare cu Rolls-Royce: MINI inspired by Goodwod.

MINI Rolls-Royce prezentat la Salonul Auto de la Shanghai MINI Rolls-Royce prezentat la Salonul Auto de la Shanghai

Salonul de la Shanghai este scena unde MINI va prezenta cel mai exclusivist model din gamă. MINI Inspired by Goodwood va fi fabricat în doar 1000 de exemplare iar preţul de vânzare este de aproximativ 55.000 euro. Acest Cooper S special este pregătit în colaborare cu Rolls-Royce. Interiorul a fost gândit de Alan Sheppard, designer de interior la Rolls-Royce. Toate detaliile sunt similare cu cele de pe limuzinele de lux. Calitatea materialelor este identică. Lemnul de nuc de pe bord este la fel cu cel care se găseşte în interorul lui Ghost sau Phantom. În rest avem piele de cea mai bună calitate iar plafonul a fost îmbrăcat într-un material textil gen caşmir specific mărcii Rolls-Royce.

Materialele sunt identice cu cele dintr-un Rolls-Royce

La exterior au fost folosite elemente de la Cooper S, spoilerele faţă şi spate, în timp ce capota este de la Cooper D. Culoarea standard va fi Diamond Black Metallic, o nuanţă specială preparată tot de specialiştii Rolls-Royce. Ca opţiune există şi Reef Blue Metallic, culoare specifică MINI.

MINI a confirmat că ediţia limitată Goodwod va fi fabricată la uzina de la Oxford alături de modelele normale ale gamei. Producţia va începe în primăvara lui 2012. Vor fi fabricate 1000 de exemplare iar preţul nu a fost comunicat oficial. Zvonurile spun însă că este posibil ca preţul de vânzare să atingă 50.000 lire sterline adică aproximativ 55.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.