MINI se se antrenează pentru duelul cu Porsche

Deşi Porsche s-a eschivat cât se poate de elegant la propunerea la duel aruncată de Porsche, MINI se antrenează asiduu la fel ca şi Rocky Balboa.

Şeful MINI SUA a aruncat mănuşa către şeful Porsche SUA la o cursă între Cooper S şi Carrera S. Reprezentantul companiei germane a refuzat politicos duelul, fiind hotărât să nu dea şansa diviziei mici de la BMW să îşi facă reclama pe spatele lor. MINI continuă însă cu şarada şi ne arată un video cu micuţul Cooper S antrenându-se de zor, cam aşa cum o făcea Silvester Stallone pe ecranele noastre conectate la "videourile" în care rula caseta cu Rocky IV. Probabil acest clip a fost filmat înainte ca Porsche să decline duelul, dar rămâne extrem de amuzant şi în acest context. Oare ce se va întâmpla pe 21 Iunie, atunci când ar trebui să aibă duelul propriu-zis?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.