Mini Solar racer

O asemenea soluţie se poate dovedi viabila dar momentan eforturile în acest domeniu s-au concentrat pe o minimalizare excesivă.

Mini Solar racer Mini Solar racer

Vehiculul din imagine este cel mai mic din lume propulsat de energia solară. În momentul în care panoul solar este luminat acesta produce curent care la rândul lui pune în mişcare vehiculul prin motorului aferent. Dimensiunile mici, de doar 33 x 22 x 14mm fac din mica creaţie una cu scop exclusiv demonstrativ şi ne fac în acelaşi timp să ne întrebăm dacă nu oare oamenii de stiinţă au uitat dimensiunile reale pe care trebuie să le ia o maşină pentru a fi cu adevarat utilă. Micuţul vehicul poate fi cumpărat de pe site-ul Select Solar pentru doar 10 lire britanice, putând fucţiona şi în prezenţa unei puternice surse de lumină artificială.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.