MINI Sports Activity Vehicle

BMW a decis să construiască noul model MINI în uzinele Magna Steyr din Graz, Austria, decizia fiind o grea lovitură pentru Karmann, ce dorea de asemenea să asambleze noul crossover.

MINI Sports Activity Vehicle MINI Sports Activity Vehicle
Noul MINI  va fi construit în aceeaşi locaţie cu noul BMW X3, producătorul german declarând că prin outsourcing va reuşi să aibă o flexibilitate mai mare în reţeaua de producţie permiţând fabricii MINI din Oxford să se implice numai pe asamblarea celor 260.000 de unităţi din cele trei modele: MINI, MINI Convertible şi MINI Clubman.

Frank-Peter Arndt, director de producţie şi membru în  consiliul de administraţie BMW AG a declarat: "Prin folosirea Magna Steyr pentru producţie, ii vom permite propriei reţele de producţie să respire în voie pentru a răspunde perfect nevoilor pieţei. Această soluţie ne ajută să aducem noul MINI SAV pe piaţă în cel mai scurt timp posibil."

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.