MINI VS Porsche – o provocare îndrăzneaţă

MINI USA a lansat o provocare pentru Porsche, o cursă pe circuitul din Atlanta între un Cooper S şi un 911 Carrera S. Oare are vreo şansă MINI în faţa unui supercar de tradiţie?

Jim McDowell preşedintele MINI USA l-a provocat pe omologul său său de la Porsche la o cursă pe Road Altanta. "Trăsnitul" şef MINI se va prezenta cu un MINI Cooper S şi spune că îi va face faţă chiar şi unui 911 Carrera S. Acum trebuie să menţionăm că McDowell este un fost preşedinte al Porsche America, deci ar putea fi o glumă între prieteni sau o cursă desfăşurată după alte reguli decât cele convenţionale. Vă reamintim că MINI Cooper S are 184 CP o masă de 1205 kg şi tracţiune faţă, iar 911 Carrera S 385 CP, 1500 kg şi propulsie spate.

Porsche chiar ia în serios posibilitatea de a ridica mănuşa aruncată de ambiţioşii reprezentanţi MINI. Dacă se va materializa duelul, cursa se va desfăşura pe dată de 21 Iunie şi va fi transmisă direct pe Facebook. De abia aşteptăm…

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.