Ministerul Transporturilor pregăteşte o nouă regulă pentru taximetrişti. Unii dintre ei nu vor mai putea profesa

Ministerul Transporturilor pregăteşte o nouă regulă pentru taximetrişti. Unii dintre ei nu vor mai putea profesa Ministerul Transporturilor pregăteşte o nouă regulă pentru taximetrişti. Unii dintre ei nu vor mai putea profesa

O nouă regulă va fi impusă celor care vor să lucreze ca taximetrişti. Astfel, cei care nu vor avea cazierul impecabil nu vor mai avea voie să profeseze.

Ministerul Transporturilor a pregătit o ordonanţă prin care modifică legea privind transportul în regim de taxi şi de închiriere. 

Mai exact, un taximetrist care are o condamnare la închisoare, chiar şi cu suspendare, sau o amendă penală nu mai are voie să profeseze. În nota de fundamentare postată pe site-ul MT se precizează că în prezent nu există niciun fel de restricţie legată de cazier pentru taximetrişti, potrivit celor de la B365.

Data limită pentru primirea de propuneri şi observaţii la Ministerul Transporturilor este 9 ianuarie.

Citeşte şi FOTO. Cum încearcă un şofer să-şi vândă Loganul galben care ”nu a fost taxi”

Citeşte şi VIDEO - Un derivat de Duster i-a impresionat pe britanici

Citeşte şi Ai maşină diesel? Iată 10 lucruri DE ŢINUT MINTE iarna

Citeşte şi Cele 10 greşeli ale Poliţiei Rutiere care duc la haosul de pe şosele

Citeşte şi Află tot despre cauciucurile de iarnă

Citeşte şi Se pregăteşte un nou Cod Rutier. Comportamentul agresiv la volan, sancţionat dur

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.