Ministrul Economiei a făcut anunţul pe care îl aşteptau cei care nu şi-au recuperat încă taxa auto

Când îşi vor primii banii din taxa auto toţi cei care nu au primit încă

Ministrul Economiei a făcut anunţul pe care îl aşteptau cei care nu şi-au recuperat încă taxa auto Ministrul Economiei a făcut anunţul pe care îl aşteptau cei care nu şi-au recuperat încă taxa auto

Ministrul Economiei, Eugen Teodorovici, a declarat că a semnat documentele astfel încât la începutul săptămânii viitoare să primească banii din taxa auto toţi cei care nu au primit încă, informează MEDIAFAX.

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă când se termină de restituit toţi banii pentru taxa auto şi câte persoane mai au de primit bani, ministrul Economiei, Eugen Teodorovici, a spus că marţi sau miercuri vor fi achitate ultimele sume.

„Ca număr nu pot spune exact, dar la rectificare s-a dispus alocarea întregii sume, adică 135 milioane de lei. Chiar dimineaţă la birou am semnat documentele, astfel încât săptămâna viitoare, marţi – miercuri, este plătit ultimul leu pentru toţi cei care au avut de primit această taxă”, a spus Teodorovici.

Potrivit acestuia, în ultimii doi ani s-a restituit suma de 6 miliarde de lei, reprezentând taxa auto.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.