Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, vizită de noapte pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Braşov

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus, marţi seara, la Braşov, unde a vizitat şantierul sectorului Predeal-Cristian al autostrăzii Bucureşti-Braşov, că a venit să vadă dacă se lucrează şi noaptea, aşa cum i s-a transmis din teritoriu. El s-a declarat mulţumit de mobilizarea constructorului.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, vizită de noapte pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Braşov Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, vizită de noapte pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Braşov

„Am venit să mă conving dacă ce mi se spune din teritoriu este adevărat, mi s-a spus că lucrează de o periaoadă şi noaptea, am venit să văd dacă lucrează noaptea. Am făcut anunţul pe la orele amiezii, astfel încât vă daţi seama că nu se putea mobiliza un constructor în două ore, să vină cu utilaje şi să lucreze. (...) Ăsta ar trebui să fie un lucru care să ne bucure pe noi, că avem firme serioase, româneşti, care muncesc. Şi că uşor, uşor, trebuie să lăsăm aceste firme româneşti să înceapă să lucreze cât mai mult la autostrăzile din România. În fond şi la urma urmei, ce se întâmplă? Vin anumiţi constructori cu experienţă de afară, care după aceea subcontractează tot la firmele din România, deci indirect tot firmele din România construiesc autostrăzi. De ce nu ar construi ele de la bun început”, a declarat Răzvan Cuc.

El s-a declarat mulţumit de stadiului lucrărilor şi de mobilizarea constructorului şi a spus că sunt puţine şantierele pe care se lucrează şi noaptea. „E un constructor la care nu am ce să-i reproşez, lucrează ziua şi noaptea. Asta e diferenţa foarte mare între constructorii serioşi şi neserioşi. Sunt câţiva constructori care lucrează noaptea. Se lucrează noaptea aici, se lucrează pe Biharia-Borş, pe autostrada Transilvania, unde la fel constructorii şi-au asumat nişte termene şi vedem că se ţin de aceste termene”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Citeşte şi

Care sunt cele mai fiabile maşini mai vechi de 10-11 ani? Un top care-i va surprinde pe mulţi

Începe haosul în Prelungirea Ghencea: lucrările de lărgire demarează luni, o dată cu începerea şcolilor!

Bombe pe roţi! Jumătate dintre maşinile controlate de RAR sunt un pericol pentru circulaţie!

A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! - VIDEO

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge - VIDEO

El a spus că sectorul de autostradă cuprins între Predeal şi Cristian ar putea fi gata înainte de termen, dacă mobilizarea constructorului va fi menţinută şi în condiţiile în care vremea va permite continuarea lucrărilor. „Am văzut că s-au ridicat o parte din structuri, am văzut că s-au făcut progrese semnificative şi la fel văd că se lucrează, deja se aşterne terasamentul autostrăzii, deci practic autostrada uşor, uşor se naşte şi sperăm să o finalizeze cât mai repede”, a declarat Răzvan Cuc.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.