Mintea nemţilor s-a dus departe pe un ditamai afişul în mijlocul capitalei germane

Război Audi-Tesla

Mintea nemţilor s-a dus departe pe un ditamai afişul în mijlocul capitalei germane Mintea nemţilor s-a dus departe pe un ditamai afişul în mijlocul capitalei germane

Weekend-ul trecut a fost cursă de Formula E (formula electrică) în Berlin. Audi a speculat ocazia să facă mişto de Tesla şi şeful ei - Elon Musk - pe un banner enorm de lângă un mall cu trafic mare. ABT Schaeffler Audi Sport e locul 2 în clasamentul Formula E – principala competiţie pentru Audi Sport. Pe panoul “antiTesla”, Audi a pus conceptul e-tron Sportback şi a scris că e un Musk-Have (în loc de must-have). Acum e aşteptat răspunsul lui Musk.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.