Minunea tehnologică a Chinei: autostrada construită deasupra unui râu - GALERIE FOTO

China uimeşte din nou în materie de autostrăzi

Minunea tehnologică a Chinei: autostrada construită deasupra unui râu - GALERIE FOTO Minunea tehnologică a Chinei: autostrada construită deasupra unui râu - GALERIE FOTO

China uimeşte din nou în materie de autostrăzi: o secţiune de 11 kilometri dintr-o autostradă construită pe suprafaţa unui râu.

Prima lecţie de condus alături de un şofer profesionst incognito produce o reclamă genială - VIDEO

Şoferiţă încătuşată în centrul Bucureştiului, după ce a trecut pe roşu, apoi s-a certat cu poliţia - VIDEO

Ruta leagă zona Xingshan de o altă zonă centrală a Chinei şi reduce distanţa pe care şoferii de obicei o făceau într-o oră la doar 20 de minute. În loc să defrişeze versanţii şi să construiască tuneluri prin munţi, chinezii au avut o idee mai bună. Ce a ieşit, puteţi vedea mai jos:

Tesla S de aprope 700 de cai se întrece pe stradă cu Chevrolet Corvette, Ford Mustang şi altele - VIDEO

Dieselgate: VW pregătea un al doilea software ilegal pentru modelele 2016, despre ar fi "uitat" să menţioneze investigatorilor

Cum arată noua bijuterie a infrastructurii din România - GALERIE FOTO

Ai cauciucuri de iarnă Premium, Mid Range, Economic sau Budget? Află aici

La nici un an de la inaugurare, o bucată dintr-o autostradă din România va fi demolată

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.