Mişcare imposibilă chiar şi în NFS. Un motociclist declanşează haosul pe autostradă cu o simplă lovitură de picior – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 iun. 2017 Știri auto
Mişcare imposibilă chiar şi în NFS. Un motociclist declanşează haosul pe autostradă cu o simplă lovitură de picior – VIDEO

Poliţia din California caută un motociclist care a fost implicat într-un incident rutier care a rănit o persoană şi a avariat mai multe maşini.

Martorii care conduceau în spatele locului unde a început altercaţia au filmat cum motociclistul şi şoferul unui sedan s-au şicanat.

În videoclip, vedem cum motociclistul încearcă să lovească sedanul din dreapta. Ca răspuns, sedanul se îndreaptă spre stânga şi se atinge de motociclist înainte de a pierde controlul valanului şi a intra în peretele despărţitor al autostrăzii.

După asta, sedanul s-a deplasat spre banda din mijloc a autostrăzii, unde s-a ciocnit cu o camionetă albă, provocând răsturnarea acesteia.

Şoferul camionetei a suferit leziuni şi a fost dus la spital pentru tratament. Şoferul sedanului nu suferit răni care să necesite spitalizarea.

După coliziune, motociclistul a continuat să se deplaseze, iar în acest moment poliţia cercetează pentru a afla identitatea lui.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide