Miss Tuning calendar 2015. GALERIE FOTO

Anul 2014 e pe sfârşite aşa că cei de la Tuning World, ca nişte băieţi de gaşcă ce sunt, au muncit de zor la calendarul Miss Tuning 2015, pentru ca tu, pasionatul de maşini, să îmbini în fiecare lună utilul cu foarte plăcutul.

Miss Tuning calendar 2015. GALERIE FOTO Miss Tuning calendar 2015. GALERIE FOTO

E greu să găsim cuvintele potrivite prin care să descriem felul în care arată calendarul Miss Tuning 2015, pregătit de cei de la Tuning World. Preconizăm însă că va fi nevoie de o răsfoire temeinică a galeriei foto.

Calendarul Miss Tuning 2014 mai are câteva luni şi expiră, aşa că fotografiile realizate în Africa pentru calendarul Miss Tuning 2015 sunt perfecte pentru înlocuirea acestuia.

Fără alte comentarii de prisos, vă lăsăm în compania anului 2015. Care este "luna" voastră preferată?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.