Misterul dezvelit: StudentRoadster!

În sfârşit, am descoperit despre ce maşină era vorba - nu este nici Ferrari, nici Honda, nici Alfa Romeo. Este pur şi simplu un proiect al unor... studenţi din Slovenia!

UPDATE:

StudentRoadster - identitatea confirmatăAm descoperit identitatea roadsterului neidentificat! Este vorba despre proiectul unor studenţi sloveni, care au creat de la zero structura maşinii, pentru componentele mecanice apelându-se la un model Peugeot 407, "donator" provenit de la Peugeot Slovenia.

Proiectul a demarat în 2000, iar maşina (de fapt, structura acesteia) a fost prezentată pentru prima oară la o expoziţie auto din Slovenia, în 2007. Acum, maşina a primit şi o caroserie din fibră de sticlă, realizată de aceiaşi studenţi. Maşina este cunoscută deocamdată sub apelativul StudentRoadster şi chiar a fost testată pe circuit.

Ne întrebăm dacă există vreun constructor interesat de acest proiect - poate chiar Peugeot, care ar putea construi modelul într-o serie redusă sub marca PGO?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu este o ghicitoare pur şi simplu, ci o întrebare cât se poate de serioasă. Asta deoarece nu există suficiente elemente pentru o identificare sigură - poate fi viitorul Ferrari Dino roadster, dar la fel de bine şi noul MG TF... Singura informaţie concretă este că pozele provin din Slovenia - vă ajută?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.