Mitsubishi ASX Adventure Raid 2011

În weekendul 17-18 septembrie, cei de la Mitsubishi au organizat un mic raid montan cu modele Mitsubishi ASX. Eveniment dedicat, în primul rând, bloggerilor.

Mitsubishi ASX Adventure Raid 2011 Mitsubishi ASX Adventure Raid 2011

Despre Mitsubishi ASX ştim că e unul dintre cele mai noi SUV-uri compacte de pe piaţa noastră, prin urmare este şi unul dintre cele mai vândute. Aşa încât cei de la Mitsubishi România s-au gândit să agite puţin spiritele în mediul online de pe .ro, invitând la un scurt periplu câţiva dintre cei mai cuoscuţi bloggeri. Alături de care a fost prezent şi promotor.ro, evident...

Modelele Mitsubishi ASX pe care le-am avut la dispoziţie au fost cu motorizarea diesel 1.8 DID de 150 CP şi cu tracţiune integrală. Prin urmare, maşini numai bune pentru a hălădui pe drumeaguri de munte, prin Piatra Craiului, în zona Moeciu-Bran, frecventată de foarte mulţi turişti.

Pe un traseu care a conţinut atât porţiuni de asfalt unde s-a putut rula cu viteză, cât şi drumuri forestiere cu un grad redus de dificultate, participanţii la acest mic raid am avut ocazia de a observa suficient de bine calităţile lui ASX. Care s-a dovedit o maşină foarte bine adaptată pentru ieşirile de weekend ale unei familii sau, de ce nu, ale tinerilor şoferi împreună cu prietenii lor.

Pentru a vedea impresiile participanţilor, este suficient să căutaţi pe google "mitsubishi asx adventure raid". Peisaje frumoase, voie bună şi o călătorie relaxantă - cam aşa s-ar putea traduce weekendul cu ASX, fără a folosi termenii tehnici şi jurnalistici specifici unui test-drive obişnuit.

Impresiile mele despre Mitsubishi ASX Adventure Raid 2011 - în GALERIA FOTO

Alte impresii: augustinradu.ro, alindobrin.ro, razvanbb.ro, dorupanaitescu.ro şi alţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.