Mitsubishi ASX Adventure Raid 2011

Autor: Oraan Mărculescu 21 sept. 2011 Știri auto

Despre Mitsubishi ASX ştim că e unul dintre cele mai noi SUV-uri compacte de pe piaţa noastră, prin urmare este şi unul dintre cele mai vândute. Aşa încât cei de la Mitsubishi România s-au gândit să agite puţin spiritele în mediul online de pe .ro, invitând la un scurt periplu câţiva dintre cei mai cuoscuţi bloggeri. Alături de care a fost prezent şi promotor.ro, evident…

Mitsubishi ASX Adventure Raid 2011

Modelele Mitsubishi ASX pe care le-am avut la dispoziţie au fost cu motorizarea diesel 1.8 DID de 150 CP şi cu tracţiune integrală. Prin urmare, maşini numai bune pentru a hălădui pe drumeaguri de munte, prin Piatra Craiului, în zona Moeciu-Bran, frecventată de foarte mulţi turişti.

Pe un traseu care a conţinut atât porţiuni de asfalt unde s-a putut rula cu viteză, cât şi drumuri forestiere cu un grad redus de dificultate, participanţii la acest mic raid am avut ocazia de a observa suficient de bine calităţile lui ASX. Care s-a dovedit o maşină foarte bine adaptată pentru ieşirile de weekend ale unei familii sau, de ce nu, ale tinerilor şoferi împreună cu prietenii lor.

Pentru a vedea impresiile participanţilor, este suficient să căutaţi pe google „mitsubishi asx adventure raid”. Peisaje frumoase, voie bună şi o călătorie relaxantă – cam aşa s-ar putea traduce weekendul cu ASX, fără a folosi termenii tehnici şi jurnalistici specifici unui test-drive obişnuit.

Impresiile mele despre Mitsubishi ASX Adventure Raid 2011 – în GALERIA FOTO

Alte impresii: augustinradu.ro, alindobrin.ro, razvanbb.ro, dorupanaitescu.ro şi alţii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide