Mitsubishi ASX disponibil în România din luna iunie

Gama de modele Mitsubishi se va îmbogăţii cu un nou membru. Crossover-ul ASX vine în România începând cu luna iunie a acestui an.

Mitsubishi ASX disponibil în România din luna iunie Mitsubishi ASX disponibil în România din luna iunie

Noul crossover compact ASX lansat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva se va comercializa în România la preţul de 15.990 TVA inclus pentru varianta 1.6 Inform 2WD, incepând cu luna iunie.

Mitsubishi ASX este versiunea europeană a modelului japonez RVR. Noul model oferă o protecţie ridicată a mediului şi are o caroserie compactă, oferind în acelaşi timp, spaţiu amplu şi performanţe înalte.

Acest model marchează debutul noii familii de motorizari diesel DOHC 16v cu 4 cilindri şi injecţie directă Common-Rail pentru versiunea de 1,8 litri echipată cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte şi cu funcţia Auto Stop & Go, respectând noile norme de poluare Euro 5.

Deasemenea, modelul ASX oferă şi un nou motor 1.6 DOHC 16v MIVEC, prevăzut cu pachetul "ClearTec" şi va putea fi combinat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

Modelul este dotat standard cu o serie de echipamente precum radio CD/MP3 cu mufă AUX şi 4 difuzoare, aer condiţionat manual, 7 airbag-uri şi sistemele Active Stability Control şi Traction Control.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.