Mitsubishi Colt Facelift

Noul Mitsubishi Colt a fost surprins în timpul unei sesiuni foto, înaintea lansării sale oficiale la Salonul Auto de la Paris.

Mitsubishi Colt Facelift Mitsubishi Colt Facelift

Spate aproape la felPrecum se poate vedea şi din pozele prezentate, designerii japonezi au reuşit să mute partea frontală de la noul Mitsubishi Lancer pe faceliftului lui Colt, probabil cu intenţia de a crea o identitate de marcă mai puternică. În partea din spate modificările sunt minore, blocurile optice fiind aproape la fel cu cele actuale, spoilerul fiind totuşi modificat mai consistent.

Chiar dacă nu au existat poze spion cu vreun model camuflat al faceliftului, stadiul final observat în imaginile de la sesiunea foto ne face să credem că modelul este gata pentru lansare. Şi ce alt eveniment mai bun avem în curând decât Salonul Auto de la Paris?

VEZI TOATE ANUNŢURILE MITSUBISHI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.