Mitsubishi interesat de Formula 1 electrică

Dacă Jean Todt reuşeşte să îl convingă pe Bernie Ecclestone să treacă la motoare electrice în viitor, Mitsubishi ar vrea să intre în Formula 1.

Mitsubishi interesat de Formula 1 electrică Mitsubishi interesat de Formula 1 electrică

Mitsubishi şi-a exprimat interesul de a participa la o viitoare competiţie de Formula 1 cu automobile electrice. Ideea a fost propusă de preşedintele FIA, Jean Todt acum nu multă vreme. Ideea este foarte nouă şi mai avem de aşteptat până când vom vedea bolizi silenţioşi pe circuite dar interesul japonezilor dă amploare acestei idei.

Mitsubishi a renunţat aproape de tot la implicarea în motorsport în ultimii doi ani. Ultima participare oficială la Raliul Dakar a fost în 2008. În plus, controversa din jurul modelului Lancer Evolution a amplificat faptul că Mitsubishi s-ar îndrepta într-o direcţie anti-motorsport.

Conducerea companiei prin vocea preşedintelui Osamu Masuko nu susţine însă acest lucru. Mitsubishi spune că este interesată de viitoare competiţii cu automobile electrice ca laborator pentru dezvoltarea propulsiei electrice. Şi chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla chiar mâine, este clar că viitorul este electric.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.