Mitsubishi Lancer EVO X vs. BMW 135i Coupe

Cei de la Motor Trend au adus faţă în faţă BMW 135i Coupe şi Mitsubishi Lancer EVO X, maşini care, deşi nu au prea multe elemente în comun, sunt două sportive compacte redutabile. Urmăriţi un duel tete-a-tete.

Singurele elemente comune între cele două maşini fiind sportivitatea şi puterea propulsoarelor, ambele având în jur de 300 CP (Mitsubishi Lancer EVO X - 295 CP, BMW 135i - 306 CP).

BMW 135i Coupe este propulsat de un motor bi-turbo, cu şase cilindri în linie de 3,0 litri, care dezvoltă o putere de 306 CP, iar Mitsubishi Lancer EVO X are sub capotă un motor cu patru cilindri în linie care dezvoltă o putere de 295 CP. Câştigătorul testului îl veţi afla la finalul clipului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.