Mitsubishi Lancer în Japonia

Noul model de clasă compactă Mitsubishi este de acum disponibil şi în Japonia, derivat în două versiuni: Galant Fortis şi Lancer Evolution X.

Mitsubishi Lancer în Japonia Mitsubishi Lancer în Japonia
Variantă domestică a noului Lancer va prelua în Japonia denumirea Galant, utilizată pentru berlinele din categoria superioară. Varianta sportivă, Evolution X, va păstra denumirea Lancer, pedigree-ul câştigat în WRC fiind un puternic argument.

Faţă de concept-car-urile Lancer cu care a defilat până acum Mitsubishi, modelul de serie nu este diferit în ce priveşte detaliile importante, mai ales în partea frontală, care arborează o personalitate puternică. De altfel, "Fortis" se potriveşte foarte bine liniilor sportive ale lui Galant, care în unele privinţe chiar concurează, ca design, cu berlinele Alfa Romeo. Motorizarea pentru piaţa japoneză va consta dintr-un nou propulsor în patru cilindri, de 2,0 litri.

Lancer Evolution X este, practic, a zecea generaţie a modelului utilizat în cele mai multe curse de raliu de pe mapamond, beneficiind de un pachet sportiv de excepţie. Motorul turboalimentat de 2,0 litri, beneficiind de tehnologia MIVEC pentru controlul electronic al distribuţiei, este cuplat la o cutie de viteze secvenţială cu şase trepte, puterea fiind transmisă pe ambele punţi, prin intermediul sofisticatului sistem de tracţiune integrală S-AWC. Acest model urmează să intre într-o competiţie acerbă cu noul Subaru Impreza STi, ambele având un fun-club numeros.

Principalele pieţe de desfacere pentru noua generaţie sunt, deocamdată, USA şi Japonia, urmând ca de la jumătatea lui 2007, Mitsubishi să încerce revenirea în topuri pe piaţa europeană, vechile generaţii Lancer având vânzări sub aşteptări.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.