Mitsubishi nu renunţă la istorie peste noapte

Lancer relansat în Asia

Mitsubishi nu renunţă la istorie peste noapte
Mitsubishi nu renunţă la istorie peste noapte

Japonezii fac SUV-uri, offroadere, renunţă la berline şi alte maşinuţe pentru oraş. Poate să ne mai lovească din când în când cu câte o electrică, ceva (gen i-MIEV). S-a parteneriat în istoria ei recentă şi cu Citroen, cu Peugeot, toate astea pentru SUV-uri – orientarea actuală şi de bază a companiei care le şi aduce profit la volumul produs şi comercializat. Acum au scos şi Eclipse Cross (care nu are nicio legătură cu ceea ce era Eclipse-ul odată). ASX-ul merge corect, Outlander-ul e SUV de bază, iar Montero şi L200 sunt pentru scopuri “speciale”.  Noi rămânem fani chiar dacă EVO nu mai e.

Lancer a fost deci abandonat pentru lumea bună (aşa cum ne place nouă să ne numim). Europa şi America şi-au luat la revedere de la o nouă generaţie. Însă Lancer renaşte în Asia, cu Grand în faţă. Grand Lancer are din imaginea nouă a companiei pentru maşinile construite, cu tot cu grila dinamică, un open frame dacă îl putem numi aşa. Şi interiorul a fost renovat şi arată foarte bine – ceva la care nu ne aşteptam pentru piaţa strict asiatică. Carscoops scrie despre existenţa unui singur motor până acum, un 1.8 litri benzină cu 140 de cai. Transmisia e automată (CVT).

NOUL MITSUBISHI LANCER (GALERIE FOTO)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.