Mitsubishi nu vine la Câmpulung

Mitsubishi nu va veni investi în România, niponii făcând stânga împrejur din cauza costurilor logistice destul de mari implicate de o fabrică în această zonă.

Mitsubishi nu vine la Câmpulung Mitsubishi nu vine la Câmpulung
Constructorul japonez Mitsubishi nu va investi în zona Câmpulung pentru o fabrică de componente auto, din cauza costurilor de transport mult prea ridicate care ar fi necesare pentru o investiţie în această zonă, a anunţat, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

"Puteţi să uitaţi povestea cu Mitsubishi care ar putea investi la Câmpulung, investitorul nu vine aici. Din păcate, nu sunt decât iluzii, şi aceasta pentru că, din punct de vedere geografic, costurile logistice cu transportul sunt prea mari pentru a exista tentaţii", a spus Şeful Guvernului, citat de Mediafax, în cadrul unei întâlniri  cu reprezentanţii întreprinderilor mici şi mijlocii din Câmpulung, la lansarea ghidului pentru contractarea fondurilor comunitare.

La începutul lunii martie cei de la Mitsubishi şi-au arătat interesul pentru o investiţie  în proximitatea platformei industriale Aro, fapt ce a alimentat speculaţiile şi a aprins speranţa în zona industrială din Câmpulung.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.