Mitsubishi pregăteşte un crossover plug-in pentru Salonul de la Tokio

Autor: Cristian Agatie 18 sept. 2019 Știri auto
Mitsubishi pregăteşte un crossover plug-in pentru Salonul de la Tokio

Potrivit laconicului comunicat de presă, viitorul model va aduce „siguranţă şi încredere în utilizarea urbană cotidiană”, fără ca acest lucru să însemne că viitorul model japonez nu se va descurca şi pe terenuri mai dificile.

Pentru acest model, care nu are încă o denumire oficială, Mitsubishi a dezvoltat un sistem hibrid de propsulsie cu încărcare la priză care este deopotrivă foarte compact şi foarte capabil, tracţiunea fiind disponibilă pe ambele punţi într-un 4×4 virtaual.

Nu au fost prezentate alte detalii tehnice, iar prima fotografie-teaser prezentată de Mitsubishi mai mult încurcă decât ajută la reliefarea viitorului model. Forma prezentată în fotografie este atât de ciudată, încât este greu de precizat dacă imaginea este luată din interior sau din exteriorul conceptului. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide