Mitsubishi Prototype-S Concept

Mitsubishi Motors Corporation va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2008 conceptul Prototype-S în varianta hatchback.

Mitsubishi Prototype-S Concept Mitsubishi Prototype-S Concept
Derivat din familia maşinilor sedan sport din care fac parte Lancer, Lancer Ralliart şi Lancer Evolution, conceptul Prototype-S este un hatchback. Inginerii de la Mitsubishi au ales această formă de caroserie datorită faptului că este foarte populară pe piaţa din Europa, dar mai ales că rivalul direct al viitorului model de serie, noul Subaru Impreza WRX, este tot un hatchback .

Ca specificaţii mecanice, Prototype-S este propulsat de un motor în patru cilindri de 2.0 litri care dezvoltă o putere de 240 CP şi un cuplu de 343 Nm, cuplat la o cutie de transmisie automată Twin Clutch SST. Mai multe informaţii legate de acest concept vor fi dezvăluite cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.