Mitsubishi şi Dinamo şi-au unit forţele pentru mediul înconjurător

M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a grupului Ţiriac continuă susţinerea proiectelor de împădurire a terenurilor degradate, începuta acum trei ani.

Mitsubishi şi Dinamo şi-au unit forţele pentru mediul înconjurător Mitsubishi şi Dinamo şi-au unit forţele pentru mediul înconjurător

De această dată, evenimentul s-a desfăşurat în localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov, alături de partenerii mărcii nipone: Ioan Andone, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, jucători ai echipei de fotbal Dinamo: Gabriel Torje, Marius Alexe, Vladuţ Munteanu, Elis Bakaj, Oscar Rubio, supervizaţi de aproape de antrenorul second, Iulian Mihaescu si preparatorul fizic, Salvatori Nazzareno. De asemena au fost prezenţi Bodo, solistul trupei Proconsul şi Dragoş Dinca (chitară).

În cadrul acestui eveniment, s-au plantat puieţi de ulm şi pin, într-o zonă cu o încărcătură istorică, fiind vorba de un parc arheologic unde exista câteva case dacice reconstituite. După o prezentare a locaţiei şi un mic instructaj făcute de reprezentanţii organizaţiei Viitor Plus, toţi participanţii s-au responsabilizat şi au "Adoptat un copac".

Echipa Dinamo a plantat copaci

Acest eveniment vine să completeze misiunea globală pe care Mitsubishi Motors o urmează, de a fi un constructor specializat în automobile şi crossovere prietenoase cu mediul. Urmând să fie implementată pas cu pas, această misiune se traduce în produse precum Mitsubishi i-MiEV, prima maşină 100% electrică de serie dezvoltată de un producător până acum sau familia de propulsoare Diesel cu emisii reduse "4N1" care echipează modelele ASX, Lancer şi Outlander.

Antrenorul Ioan Andone şi-a manifestat dorinţa de a testa modelul electric disponibil în România încă de acum o lună, şi astăzi dorinţa i s-a împlinit. Împreună cu fiul său Mihnea, au mers spre locaţia evenimentului cu un Mitsubishi i-MiEV.

Torje a dat mingea pentru o cazma

ViitorPlus este asociaţia nonprofit pentru dezvoltare durabilă care derulează de cinci ani proiecte de împădurire, reciclare, educaţie şi conştientizare, producţie de confecţii textile naturale, construcţie de colectoare solare şi dotare a unor obiective sociale cu sisteme de încâlzire a apei menajare ce utilizează energia soarelui, proiecte ce contribuie la soluţionarea unor probleme sociale şi de mediu în diferite zone ale ţării precum Bucureşti, Constanţa, Călăraşi, Prahova, Ilfov, Sălaj şi Teleorman.

"Adoptă un copac!" este un proiect ce atrage fonduri din surse private pentru împădurirea terenurilor degradate, pentru care nu există fonduri publice. Prin acest proiect au fost plantaţi peste 150 000 de puieţi în şapte campanii de plantare, au fost îngrijite 21 de hectare de pădure în 3 campanii de vară, au fost implicaţi 3500 voluntari, au fost educaţi peste 1000 de elevi şi au fost strânse fonduri de la peste 50 de companii şi 450 de persoane fizice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.