Mitsubishi şi Peugeot - parteneriat verde

Constructorul japonez de automobile Mitsubishi a anunţat, că ar putea încheia un parteneriat cu grupul francez de profil PSA Peugeot Citroen, în sectorul proiectării, dezvoltării şi producţiei de şasiuri pentru vehicule propulsate electric.

Mitsubishi şi Peugeot - parteneriat verde Mitsubishi şi Peugeot - parteneriat verde
Cei doi constructori analizează opţiunile de colaborare pe această piaţă, inclusiv posibilitatea ca Mitsubishi să livreze baterii, motoare şi alte componente către Peugeot. Studiile de fezabilitate pentru această înţelegere vor fi încheiate în luna decembrie, a spus purtătorul de cuvânt al companiei japoneze, Fumio Nishizaki.

O alianţă între constructorul japonez şi cel francez ar fi prima de acest fel şi ar putea crea un precedent pentru înţelegeri similare, pe măsură ce companiile din industria auto sunt presate să producă vehicule nepoluante, pentru a proteja mediul şi a lupta împotriva încălzirii globale.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.