Mitsubsihi Pajero - rechemat în service

În Europa, 3.000 de modele Mitsubishi Pajero cu cutie automată vor fi rechemate în service, pentru remedierea problemelor la cutia de viteze.

Mitsubsihi Pajero - rechemat în service Mitsubsihi Pajero - rechemat în service
Vehiculele vizate au fost produse în perioada noiembrie 2006 - martie 2007, defecţiunea fiind detectată la unul din controalele de calitate. Conform unui oficial, un şurub prea mic afectează întinderea unei curele din transmisie, ceea ce poate împiedica selectorul să schimbe treapta de viteză corect. Toţi proprietarii vor fi anunţaţi printr-o scrisoare directă, dar deocamdată nu ştim câte modele sunt afectate în România.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.