Mitsuoka Orochi, aşa cum ar fi trebuit să arate de la început

Autor: Andrei Ştirbu 21 nov. 2014 Știri auto

Dacă nu ai auzit până acum despre Mitsuoka, dă-ne voie să-ţi facem o scurtă descriere: Mitsuoka reprezintă esenţa ciudăţeniei specifice japoneze, însă în varianta auto. Iar Orochi este cel mai reprezentativ model al lor.

(cu toate că nici Galue Convertible nu este o privelişte obişnuită…)

OK, să revenim la Orochi, supercarul de la Mitsuoka despre care ai putea spune că nu este urât doar dacă eşti fan hentai, pentru că maşina aia este, practic, transpunerea hentaiurilor în universul auto. Până şi numele este inspirat din universul fantezist japonez, Yamata no Orochi fiind miticul dragon cu opt capete japonez.

Noi putem jura că vedem o caracatiţă devoratoare de neprihănite…

După mica descriere, este timpul să vorbim despre versiunea care pare să aibă cel mai mult sens pe acest Pământ. Cu toate că ce vezi în imaginea de mai sus este numit Final Edition, cei de la Mitsuoka s-au gândit că o ultimă ediţie după ultima ediţie ar fi o ieşire din scenă spectaculoasă. Fă cunoştinţă cu Mitsuoka Orochi Evangelion Edition.

Vezi? Arată mai bine, nu? Dacă spui „nu”, atunci probabil că nu fumezi ce trebuie

Propulsat de acelaşi motor V6 de 3,3 litri de la Nissan, care dezvoltă acelaşi număr de cai-putere (233, transmişi punţii spate prin intermediul unei cutii automate cu cinci trepte), Mitsuoka Orochi Evangelion Edition nu vine să impresioneze prin performanţe – cum nici versiunile anterioare nu au făcut-o – ci prin ceea ce reprezintă. 

În cazul în care eşti fan hentai, s-ar putea să-ţi fi dat seama că numele care stă în spatele acestui supercar psihedelic este unelogiu adus seriei Neon Genesis Evanghelion, despre care, îţi spunem în modul cel mai sincer, nu avem niciun habar.

Ultima reitare Mitsuoka este disponibilă clienţilor în schimbul sumei de 109.000 de euro. Acestea fiind zise, rămâne să ne spui ce maşină ţi-ai cumpăra în acel buget – asta în cazul în care supercarul fashion Orochi nu te-a hipnotizat şi nu te-a convins că merită banii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide