MMI Avocet

MM Industries va lansa un roadster cu o greutate redusă menit să devină maşina sport uşoară, ieftină şi fiabilă dorită de o mare parte din entuziaştii auto.

MMI Avocet MMI Avocet
MMI AvocetPremiera noului model a avut loc ieri la Autosport International Show din NEC, Birmingham, MMI Avocent folosind o platformă tehnică dar şi numeroase alte componente de la Ford, cu toate avantajele care decurg de aici: preţ, disponibilitate şi fiabilitate. Motorizarea va fi asigurată de un propulsor Ford de 2.0 litri cu un soft de management schimbat de către cei de la Roush, astfel încât să dezvolte 150 CP.

În viitor va exista şi o versiune mai puternică, disponibilă sub formă de comandă specială, dezvoltată tot de cei de la Roush performance division, dar care are data asta o putere de 225 CP. Iar pe o caroserie de 700 de kilograme, ambele motoare poate face minuni, cu un timp de acceleraţie de la 0 la 100 km/h în sub 5 secunde. Planurile companiei prevăd producerea a 50 de exemplare, cu volan atât pe dreapta cât şi pe stânga.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.