Mobiado CPT002 Aston Martin Concept Phone

Mobiano a prezentat un concept de telefon mobil. Ceva firesc, dar ce legătură are cu automobilul? Este un telefon desenat pentru Aston Martin şi este puţin altfel.

Mobiado CPT002 Aston Martin Concept Phone Mobiado CPT002 Aston Martin Concept Phone

Uite că am ajuns să vorbim şi despre un Concept Phone. Este imaginat pentru proprietarul unui Aston Martin. Da, este un telefon, dar în acelaşi timp este şi cheia de la maşină, doar cheia care deblochează uşile. Telefonul este gândit să interacţioneze complet cu sistemul infotainment de la bordul maşinii. Cei de la Mobiado au ajuns la concluzia că ar fi interesant ca proprietarul unui Aston Martin să poată să îşi facă update la contul de Facebook sau Twitter cu imagini sau filmulete realizate cu ajutorul camerelor de pe maşină.

Uite aşa poţi invita prietenii să te urmărească cum evoluezi cu Aston-ul pe Transfăgăraşan, rear view camera style. De asemena poţi realiza acelaşi lucru, dar în timp real, în cazul în care te duci pe un circuit şi vrei să te lauzi cu timpii obţinuţi. Şi asta nu este totul. În cazul unui accident, mai exact în timpul producerii acestuia, dacă telefonul este în buzunarul şoferului, comunică sistemelor electronice viteza de deplasare a corpului acestuia prin intermediul accelerometrului. Totul pentru a putea gestiona optim declanşarea airbagului şi a obţine o protecţie maximă. CTP002 Aston Martin Concept Phone este în linii mari o bucată de cristal safir transparent, cu funcţie touch screen. Părţile laterale sunt realizate din platină, includ şi bateriile, partea de hardware şi SIM-ul. Ceva îmi spune că o să-l vedem în viitor film cu James Bond.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.