Mobil 1 Global Challenge

Fanii sporturilor cu motor pot înfrunta acum cele mai grele condiţii de pistă, jucând varianta românească a jocului online Mobil 1 Global Challenge.

Mobil 1 Global Challenge Mobil 1 Global Challenge

Echipa din spatele Mobil 1, liderul pe piaţa mondială a lubrifianţilor sintetici, a apelat la experienţa sa în sporturi cu motor pentru a dezvolta un nou joc online, cu înscriere gratuită. Jocul, disponibil la www.mobil1globalchallenge.com, are 4 niveluri de dificultate: Începător, Amator, Profesionist şi Campion. Jocul are şi o ligă a celebrităţilor care permite jucătorilor să intre în competiţie cu idolii sporturilor cu motor. De la cursele de viteză pe un circuit NASCAR în SUA, până la traseul muntos de-a lungul Marelui Zid Chinezesc, pistele de pe cele patru continente arată nivelul înalt de performanţă pe care trebuie să îl atingă atât pilotul cât şi tehnologia motorului în cele mai solicitante condiţii de curse.

Mobil 1 Global Challenge este conectat şi la Facebook. Astfel, jucătorii au posibilitatea să se autentifice prin Facebook Connect pentru a-şi provoca prietenii la o cursă online.

Lewis Hamilton, pilotul Vodafone McLaren Mercedes F1, explică fanilor Formula 1 cum se joacă Mobil 1 Global Challenge: http://tiny.cc/Mobil1GlobalChallenge.

Îl puteţi vedea pe acelaşi Lewis Hamilton jucând Mobil 1 Global Challenge, accesând site-ul emisiunii Mobil 1 The Grid, programul de televiziune săptămânal dedicat sporturilor cu motor, ce poate fi vizionat de spectatorii români pe canalul Sport Klub TV şi Motors TV.

Mobil 1 Global Challenge fost construit pornind de la succesul jocului Mobil 1 Will You Be The 1 din 2009, în care 62.000 de fani ai curselor din 26 de ţări au concurat pentru a stabili cel mai bun timp per tur în Supercircuitul Mobil 1 al lui Lewis Hamilton. Câştigătorul a fost Christian Kesteloo din Olanda, cu un incredibil scor de 14.254 de puncte!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.