Mobil 1 si Jenson Button la Bavaria Moscow City Racing

Weekendul trecut, Piaţa Rosie din Moscova a fost în centrul atenţiei pasionaţilor motorsport-ului, odată cu startul celei de-a treia ediţii Bavaria Moscow City Racing. Peste 200.000 spectatori şi 600 de jurnalişti internaţionali au fost prezenţi în capitala Rusiei pentru a urmări evenimentul.

Mobil 1 si Jenson Button la Bavaria Moscow City Racing Mobil 1 si Jenson Button la Bavaria Moscow City Racing

Anul acesta, Mobil 1 a dus la Moscova echipa Vodafone McLaren Mercedes, inclusiv campionul mondial en-titre, Jenson Button. Acesta a reuşit să stârnească ovaţiile mulţimii printr-un tur impresionant al circuitului din Piaţa Roşie: "A fost un mare privilegiu pentru mine să iau parte la un eveniment atât de spectaculos, într-unul din cele mai fascinante oraşe din lume, înconjurat de atâţia suporteri care au aceeaşi pasiune puternică pentru Formula 1. Mulţumesc Mobil 1 pentru această oportunitate şi pentru munca lor continuă din spatele scenei, ce contribuie la menţinerea echipei Vodafone McLaren Mercedes în elita motorsportului."

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.