Mobil 1 The Grid Curse cu buggy-uri de mlaştină

Americanii nu prea au limite când vine vorba de curse. De la maşini de tuns iarba la combine de treierat. Dar mai au ceva pe acolo, o competiţie în mlaştină, o competiţie veche de peste 60 de ani.

Cursele cu buggy-uri de mlaştină sunt o tradiţie americană aparte ce are loc în mlaştinile Floridei: vehicule dintre cele mai ciudate - "urmaşele" celor folosite de vânătorii de caprioare şi mistreti - sunt construite şi îmbunătăţite pentru a concura într-o cursa bizară, dar captivantă prin mlaştinile însoritului stat american.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.