Model Nissan-Renault anti Tata Nano

Până în 2010, alianţa Nissan-Renault vrea să lanseze pe piaţa din India un concurent pentru Tata Nano, despre care există zvonuri că ar putea ajunge chiar şi în Europa.

Model Nissan-Renault anti Tata Nano Model Nissan-Renault anti Tata Nano
Conform cotidianului Indiatimes, producătorul japonez Nissan doreşte să realizeze un concurent pentru celebrul de acum Tata Nano, în primul rând pentru piaţa indiană, dar şi pentru export. Noul model urmează să apară până în 2010 şi va face parte dintr-un plan mai amplu, prin care Nissan doreşte să lanseze nu mai puţin de 6 modele noi pe piaţa indiană, până în 2012.

Nissan are un parteneriat cu Maruti-Suzuki, prin care va comercializa noul model A-Star şi pe piaţa europeană, însă noul mini anti-Nano va fi realizat împreună cu Renault şi fabricantul indian de mopede Bajaj. Mica maşină este proiectată actualmente în Japonia, ţinând seama de specificul pieţei indiene şi, mai ales, de preţul foarte mic pe care urmează să îl aibă.

Ne îndoim că acest viitor model ar putea sta la baza unui posibil mini Dacia sau că ar putea fi produs şi în uzina de la Piteşti, dar nu ar fi exclus să le dea idei francezilor pentru viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.